ايمپلنت دندان چيست و اصلا دقيقا به چه معنا است؟
ايمپلنت يك نوع وسيله خارجي، كاشتني و معمولا از جنس تيتانيوم است. اين وسيله كاشتني يك روش عالي براي پر كردن جاي خالي دندان هايي است كه كشيده شده اند. ايمپلنتها از اجزاي مختلفي ساخته شده اند و ميتوانند دقيقا همشكل دندان باشند و كار آن را در داخل دهان انجام دهند.
يك ايمپلنت از چه بخشهايي تشكيل ميشود؟
پايه: پايه ايمپلنت دندان در واقع يك پيچ كوچك است كه به داخل استخوان فك جوش ميخورد. اين بخش از ايمپلنت قرار است نقش ريشه دندان را براي دندان جديد ما ايجاد كند.
كانكتور: تاج را به پايه ايمپلنت متصل ميكند.
و تاج: بخش سفيد رنگ و خارجي دندان كه درست مشابه تاج دندان هاي ديگر است.
ايمپلنت گذاري دندان چقدر طول ميكشد؟
مراحل ايمپلنت دندان
اين عمل جراحي معمولا طي دو مرحله انجام ميشود:
مرحله اول: شما بايد در اتاق عمل كلينيك تحت بيحسي يا حتي بيهوشي قرار بگيريد. جراح دهان و دندان با كمك دريل مخصوص يك سوراخ كوچك را دقيقا در همان جاي خالي و روي استخوان فك ايجاد ميكند. بعد از سوراخ كردن، يك پيچ كوچك فلزي كه پايه ايمپلنت ناميده ميشود به داخل استخوان پيچ شده يا فيكس ميشود. حدود 6 ماه بايد صبر كنيد تا پيچ به طور كامل به استخوان فك متصل شده و جوش بخورد.
مرحله دوم: در اين مرحله پايه ايمپلنت به فك جوش خورده و اكنون بايد كانكتور به پايه ايمپلنت متصل شود. بعد از اتصال كانكتور، تاج را به ايمپلنت متصل ميكنند.
آيا ايمپلنت دنداني ميتواند از فك محافظت كند؟
بله ميتواند. زماني كه دنداني از بين ميرود يا مجبور ميشويم آن را بكشيم جاي آن خالي ميماند. اين جاي خالي ميتواند براي استخوان فك مضر باشد. بنابراين بايد پر شود. در چنين مواقعي متخصص ايمپلنت با كاشت ايمپلنت از استخوان فك شما محافظت مي كند.
پس از عمل چه عوارضي را به صورت كوتاه مدت تجربه ميكنم؟
بروز تعدادي عوارض جزئي پس از هر عملي امكان پذير است. در خصوص كاشت ايمپلنت دنداني نيز ممكن است برخي از عوارض زير در بيماران ديده شود:
يك ايمپلنت از چه بخشهايي تشكيل ميشود؟
پايه: پايهايمپلنت در واقع يك پيچ كوچك است كه به داخل استخوان فك جوش ميخورد. اين بخش از ايمپلنت قرار است نقش ريشه دندان را براي دندان جديد ما ايجاد كند.
كانكتور: تاج ( روكش) را به پايه ايمپلنت متصل ميكند.
و تاج: بخش سفيد رنگ و خارجي دندان كه درست مشابه تاج دندان هاي ديگر است.
بعد از كاشت ايمپلنت دنداني چه غذاهايي ميتوانم بخورم؟
مدتي طول خواهد كشيد تا ايمپلنت دنداني به طور كامل به استخوان فك جوش بخورد. تا آن زمان نبايد هر غذايي بخوريد. از مصرف غذاهاي سفت كه نيازمند جويدن زيادي هستند و فشار زيادي را بر روي ايمپلنت وارد ميكنند خودداري كنيد. در اين دوره تنها غذاهاي نرم و حتي الامكان خنك بنوشيد تا اطراف ايمپلنت ورم نكند و زود بهبود پيدا كند.
:: موضوعات مرتبط:
سلامت دهان و دندان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1538
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0